Over onsContact
Blog 

Minister Plasterk van binnenlandse zaken ontkende maandag 24 augustus op de televisie glashard dat politieagenten hun loonsverhoging voor de helft zelf betalen uit hun pensioen. Nu  krijgen ze er wat loon bij en als ze straks niet meer werken zullen ze aan een lager pensioen zien dat ze die loonsverhoging zelf betaald hebben.  Zo zijn de feiten en niet anders. Gelukkig ontdekte ook de FNV deze wisseltruc, waar de pensioenleugen al maanden voor waarschuwt. 

Zij zo dom of hij zo slim?
Zijn die politieagenten die het niet pikken nou zou dom of is PvdA-minister Plasterk zo slim. Twee mogelijkheden: de minister weet niet waar hij het over heeft of hij liegt om zijn politieke hachje te redden. 

Minister ziet het verkeerd
Hoogleraar arbeidsrecht Ferdinand Grapperhaus van de Universiteit van Maastricht gaf gisteravond in Nieuwsuur de vakbeweging gelijk: politieagenten hebben wel degelijk een sigaar uit eigen doos gekregen.  

Steun de open brief
Zoals dit kabinet met de werkenden omgaat, behandelt het ook de niet-werkenden. Tamelijk dom, want het zijn toch 3 miljoen kiezers. Ben je het gedraai van dit kabinet rond de pensioenen zat, steun dan de open brief aan minister Asscher op de website loonvoorlater.nl